Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

RSS

 Pääsiäisnoitia ja munia :)
03.04.2012 09:53 | Erja

Ai kamala kun on vierähtäny aikaa edellisestä kirjotuksesta.

Alotetaanpas vaikka pennuista jotka ovat nyt lähes 11 viikkoa vanhoja.

8 pentua ovat lähteneet omiin uusin koteihinsa.

BT Brave Heart Toivo Kuopioon,

BT Blue Velvet Wilho Ouluun,

BT Benjamin Button Urho Tervolaan,

BT Billy The Kid Vili Lehtimäellä,

BT Before Sunrise Nita Ylitorniolle,

BT Be With Me Hilma Ouluun,

BT Bright Angel Bella Pietarsaareen,

BT Bright Star Olga Kokkolaan,

BT Bumblebee on vielä vapaana

Pannut ovat ulkomuodoltaan todella kivan näköisiä, toivotaan että olisivat myös terveitä luustolstaan mutta senhän aika sitten näyttää parin vuoden kuluttua.

Näyttelyissäkin ollaan keritty käymään taas pitkästä aikaa. Ja Kirsin kanssa suunnattiin maaliskuun 17 päivä Norjaan Hardstadiin. Ajomatka oli edes takaisin 1300km ja mukana meillä oli Carina, Pekko ja Essi. Menestystä ei niin hirveästi tullut mutta on meillä kuitenkin ERInomaiset koirat :) Reissu oli oikein mukava, ja mitkä maisemat :)

Ja nyt edellisenä viikonloppuna kävimme Carinan kanssa pyörähtämässä Kemijärvellä ja sieltä tuli myös ERI1 :)

Nyt Carina jääkin kasvattelemaan turkkia, odottelemaan alkavia juoksuja ja mahdollisesti pentuja ;) Lisätietoa voi kysyä Kenne Bearessencistä Kirsi Ylipiessalta.

BT Ambrosia, ensimmäinen kasvattini käväisi lonkka ja kyynärkuvissa muutama viikko sitten ja ole erittäin tyytyväinen tuloksiin. Lonkat B/B ja kyynäreet 0/0 :) Jee hyvä Jazzi :)

BT Axle on myös kokeillut muutaman kerran näyttelyissä pyörähtämistä ja hyvin tuloksin :) ERIä ja EHta tullut. Hyvä Manu :)

Mimmillä sitten uusiutui kohtutulehdus muutama viikko sitten ja äityi niin pahaksi ettei muuta vaihtoehtoa ollut kuin kohdun poisto. Hienosti on Mimmi parantunut isosta leikkauksesta ja nyt kasvattelemme turkkia, ehkä meidät näkee myös Mimmin kanssa syksyllä kehissä pyörimässä :)

Ninja on kasvanut oikein kauniiksi nuuoreksi riiviöksi. Ikää nyt 11kk(hyvänen aika kohta se täyttää 1 v ). Ninja on parannellut myös itseänsä. Ninjalla leikattiin olkapään irtopala helmikuun lopussa. Ontumisia ei enää ole esiintynyt ja voi istä riemua kun vihdoinkin saatiin lupa olla ilman hihnaa ulkona. Ei riemulla rajaa kun on päästänsä vajaa :D pää 5 jalkana mennään suunä päänä joka paikkaan :D

Jaden kanssa lähdemme kokeilemaan toukokuun alussa onneamme Posion näyttelyyn. Ja toukokuussa sitten Posion näyttelyn jälkeen Jade kuvataan ja taas jännätään mitä tulee. Toukokuussa on hyvä kuvata koska tulee 28 vrk kielto näyttelyihin ja seuraava olisi sitten juhannusnäyttely Rovaniemellä.

Ja oi ihana toukokuu, tule nopeasti, me nimittäin lähdemme palvomaan aurinkoa Turkin Alanyaan jälleen kerran:) Viikko siellä tekee varmasti terää ja jaksaa painaa kesän duunia ja koulua :)

Mutta nyt kahville ja Bumblebeen kanssa pihalle :)

 


 - Erja


Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on kaksi miinus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2019 Kennel Black Tower - suntuubi.com