Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

RSS

 lämmintä kesää kaikille
11.07.2011 08:53 | Eppu

Kesä on jo pitkällä ja täällä on koettu kaikkea kivaa uutta.

Viime kirjotuksesta onkin vierähtänyt hyvä tovi joten nyt on aika päivittää vähän kuulumisia.

Keväällä perhe Alamäki otti varaslähdön kesään ja pakkasi laukut ja hypättiin siiville kohti Turkin Alanyaa. Oli oikein mukava loma. Meitä oli 10 hengen porukka kaikenkaikkiaan ja kyllä voin sanoa että parempaa porukkaa saa etsiä. Tommin velipojat perheineen  lähtivät mukaan nimittäin.

Lämmintä piisasi ja hyvät rusketukset saatiin. mutta viikko oli aivan liian lyhyt aika. Puolet paikasta jäi näkemättä joten sinne menemme vielä uudestaan joskus.

No lomalla ollessamme sain 4.5 viestin kirsiltä että meille on syntynyt peini berninpentu:) ja jo iski hirvee kiire kotiin mutta onneksi se iloinen viesti tuli viimisenä päivänä joten ei tarvinnut odottaa kuin seuraavaan päivään että näkisin uuden perheen jäsenemme.

Viime syksynä pääsin harjotteluun Tornion eläinlääkärin vastaanotolle ja 6kk olin siellä. Paikka oli mitä mukavin ja työkaverit aivan loistavia:) joten tuli sitten puheeksi että jos pääsisin sinne myös oikeisiin töihin. Ja juhannuksen jälkeen tuli iloinen puhelinsoitta, minut oli hyväksytty oppisopimuskoulutukseen ja minusta valmistuu klinikkaeläintenhoitaja parin vuoden päästä. Rankkaa tulee koulutus varmasti olemaan ja kiireellistä mutta eiköhän siitä selvitä, ainut mikä jännittää on se kun teoriaopinnot järjestetään Helsingissä ja ovat kestoltaan 1-2 viikkoa ja mies jää tänne kotiin 3 murkku-ikäsen ja 4 koiran kanssa, niin huh huh sitä. Mut sen näkee sit syksyllä miten pärjäävät täällä kotona ilman mua sen ajan.

Näytteyuissä on tullut kesän aikana pyörähettyä vaihtelevalla menestyksellä. Carina on kuin vanha kehäraakki ja sen kanssa on niin mukavaa juosta kun liikkeet ovat niin sujuvia. Jaden kanssa myös jokunen näyttely ja mätsäri juostu ja pikku hiljaa pikku neiti alkaa käsittämään että kehässä ei ole tarkotus hyppiä, pomppia eikä leikkiä:) Ja ensimmäinen pentunäyttely toi Jadelle tittelin ROP-PENTU:)

Mutta kyllä voi sanoa että on nöffinpennuissa ja berninpennuissa kyllä eroja. Ninja on mitä villain ja terävähampaisin otus jonka tiedän. joka paikkaan mennään suuna päänä ja hypitään pitkin sohvia ja tuoleja. Ei nöfffikakarat vielä tuossa iässä ole päässeet sohvalle itseksee kiikkumalla. Mutta Ninja pääsee. Ja sit revitään verhot alas ja aamulla kun saa jalat sängyn laidalta lattialle niin eiköhän naskalihampaat tartu nilkkaan kiinni että "kiva ku heräsit , tuuks antaa mulle sapuskaa ettei mun tarvi syödä sun jalkaa kokonaan aamupalaks"?. Ja kun vain näkeekin että ruokakuppia täytetään niin Ninja-neitipä alkaa hyppimään voltteja että "ihanaa mun elämäni tarkoitus on syödä" :D On se semmoinen vekara että :)

Nöffierkkari oli kuluneena viikonloppuna Tampereella ja sinne suunnatiin Kirsin ja Aadan kanssa, kera 4 nöffin, Pekko, Rauha, Jade ja Carina. Tommilta otettiin paku että saatii kaikki 4 mahtumaan hyvin autoon. Perjantai-iltana startattiin matkaan ja lauantaina puolen yön aikaa oltiin kotona. Olihan se tuskanen ja rankka reissu mutta niin mukava:) Tuskanen ja rankka siinä mielessä että oli hirveä helle lauantaina Tampereella. Ja kotimatka oli monen pysähdyksen ja levähdyksen takia pitkä. Välillä paistoi aurinko niin kuumasti ettei mitää rajaa ja välillä tuli vettä ja ukkosti niin paljon ettei eteen nähnyt kuin metrin verran.

Ja sunnutaina pirteänä ylös klo 7 koiria laittamaan ja kohti Kemin näyttelyä.

Seuraava näyttely meillä olisikin sitten Torniossa 24.7. Nyt vietämme parin viikon taukoa ja lomailemme:)


 - Eppu


Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2019 Kennel Black Tower - suntuubi.com