Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28123456

RSS

 Uusi vuosi uudet kujeet!
21.02.2011 10:24 | Eppu

Hei taas. Vuosi vaihtunut aikaa sitten mutta täällä hälinä ja kiire ei oo ainakaa vielä helpottanut.

Kaikilla pennuilla on uusi elämä uusissa perheissä lähtenyt oikein hyvin menemään. Ikäähän kakaroilla nyt on pikkusen vajaa 5 kk. Niin se aika vain vierähtää nopeasti.

Toissa viikonloppuna oli kasvattajan jatkokurssi Helsingissä ja samalla kävin muutamaa kakaraa katsomassa. Harmi vaan että kamera jäi matkasta pois niin ette saa nyt uusia kuvia. Mutta heti laittelen kun kuvia tulee.

Porvoossa Bombi on oikein rasavilli neitokainen. Siellä saa niin sukat kuin housunpuntit kyytiä ja pöytä on niin kiva paikka että sinne oli yritettävä hyppiä sen sata kertaa 5 min. aikana;)

Manu taas Kiuruvedellä on oikein mukava poika. Aivan äitinsä näköinen vekara. Ja kiltti kuin mikäki tai sit hää oli vain vieraskorea;)

Ja Jazzi Kalajoella, aiinäpä tomera täti:) Ei olis voinu vähempää kiinostaa mikään muu kuin nukkuminen kaminen edessä, no kävi se pikkusen kettelemassa meitä tulijoita.

Edellisenä viikonloppuna näin Oulun poikia, Eemeliä ja Akua. Eläväisiä poikia jos sanoisin. Jade sai kyytiä molemmiltä.

Ja sitten perjantaina pikkuneiti Iitu Rovaniemeltä muutti takaisin meille omistajan sairastumisen vuoksi. No toisaalta hyvä että ajattelivat koiraa kun aika ei enää riittänyt pennun kanssa touhutessa ja koulutuksessa kaiken muun vastoinkäymisen takia. Iitu on oikein ihana tyttö. Värivirheellinen mutta eihän se menoa haittaa. Hyvin meidän tytöt otti tulokkaan takaisin laumaansa. Jaden kanssa semmonen härdelli ja leikkiminen ja painiminen päällä koko ajan. Mutta mutta, kyllä 5 nöffissä on ihan täyspäivänen hommansa joten Iitulle koitetaan löytää uusi ihana koti jossa saisi elää mukavaa kotikoiran elämää.

Tammikuussa käytiin Carinan kanssa pyörähtämässä Kajaanin näyttelyssä pitkän tauon jälkeen. Olipas se vain mukavaa taas. Ja yli odotusten meni. Carina JunEri 2 mut ei sit saatu SA:ta. Neiti on kasvattanut karvojansa verrattuna viime kesään. Vaasan näyttely olis sitten seuraavaksi huhtikuussa.


( Päivitetty: 21.02.2011 10:44 )

 - Eppu


Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän miinus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2019 Kennel Black Tower - suntuubi.com