Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
2324252627281

RSS

 Kevättä kohti
05.02.2015 08:09 | Erja

Melkein vuosi taas vierähtänyt edellisestä kirjotuksesta.

Aika haipakkaa ollut meidän elo kuluneen vuoden aikana.

Kotiin pääsimme vihdoinkin muuttamaan joulukuun alussa. 8kk remontti ja vieraissa asuminen oli aika kokemus. Mutta hengissä selvittiin ja nyt on entistä ehommaksi remontoitu talovanhus. 

Helsinki Winner näyttelyssä Kiia nappasi HeJW-14 tittelin itselleen kera sertin ja PN4 sijoituksen :) Olen valtavan onnellinen ja kiitokset Annikalle Kiian esittämisestä kyseisessä näyttelyssä kun itse olin tuolloin Saksassa. Parin päivän reissu ja sieltä lähti matkaan ihana valko-musta narttu nöffinpentu, Casa Ninos De Wotan Biskaya. kotoisammin Mimosa. Mimosa on sijoituksessa Sami Vitrillä Kiuruvedellä.

Kajaanin näyttelyssä pyörähdettiin Kiian kanssa hakemassa EH4.

Nyt sitten jäämmekin näyttelytauolle koko kokoonpanon kanssa.

Carina on nyt sitten astutettu kahdella uroksella. Dieselillä ja Wilholla. Toivotaan että pentuja tulisi maaliskuun lopussa. Olisivat enemmän kuin tervetulleita. Jos tämä astutus onnistui ja pentuja tulee niin polveutuminen tarkistetaan tietenkin ja toivotaan että molemmille uroksille on pentuja. Ultrataan vajaan kolmen viikon kuluttua jos vain maltan odotella niin pitkään. Oireita kyllä Carinalla tuntuu olevan. Hellyydenkipeys on jotain aivan käsittämätöntä. Sylissä makais ja rapsutuksia kerjää sen minkä ehtii syömiseltään. Eli ruokahalukin on jotain valtavaa, roskikset jopa kaivetaan tyhjiksi ruuan toivossa jota se ei ennen ole tehnyt, siis kaivanut roskiksia :D Ja uni maistuu, ja tietenkin parhaiten sohvalla köllien :) Peukut pystyyn että pentuja tulisi :)

 


 - Erja


Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2019 Kennel Black Tower - suntuubi.com