Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

RSS

 Kesää odotellessa
21.05.2014 09:51 | Erja

Aikaa on taas kulunut vaikka kuinka paljon edellisestä kirjotuksesta.

Kaikkea on sattunut ja tapahtunut.

Alotetaanpa alusta.

Elikkä Carinan astutus onnistui täydellisesti maaliskuun alussa. Ja pentujakin jo näkyi masussa hyvä määrä. Mutta niin se elämä heittää yhdessä yössä häränpyllyä ja kaikki muuttuu.

Maaliskuun viimisenä päivänä yöllä herättiinsiihen kun savua talo täynnä. Äkkiä koirat ja ihmiset ulos talosta ja palokunnalle soitto että talo on tulessa. Ulkoseinässä kunnon roihut ja alettiin sammutuspuuhiin palomiesten tultua.

Evakkoon jouduttiin lähtemään. Senähn tietää ettei evakkopaikkaa niin hepolla löydy meidän perheelle kun koiria on 5 ja me ihmiset. No anoppi majoitti meidät. Jatkuan paineen ja stressin alla Carina sitten stressasi tätä kaikke tapahtunutta sen verran että loi pennut pois. Toisaalta hyväkin tässä tilanteessa että anoppi ei ole koira-ihminen mutta vitutus ja harmi on edelleen kun Carinan ja Dieselin jälkikasvua ei nyt kesälle sitten saatukkaan. No elokuussa odotellaan uusia juoksuja josta toivomme saavamme pentuja.

Ja tosiaan meillä on 5 koiraa nyt. Isätä otti itselleen pienen Shih Tzu tyttösen maaliskuussa. Kuvia laittelen kunhan saan aikaseks.

Ja tuosta talosta ja evakosta vielä niin noin 4-6kk menee ennen kuin pääsemme muuttamaan kotiin takas.  Onneksi on kesä tulossa ja paljon näyttelyitä tiedossa, niitä me kierellään nyt sitten.

Ja hyvällä menestyksellä ollaan nyt kierrettykkin :) Kasvatti Wilho oli kuluneena viikonloppuna Oulun rn ja kv nyttelyissä ERI1 SA PU1 VSP. Onnea Maria ja Jukka :) Iitu sai sertin Oulun rn :) Urho Eriä j asunnuntaina PU4 serti :) Kiki oli Eriä molempina päivinä. Kiia Eriä kera SA:n ja sunnuntaina tuli vielä vara-serti :) Lauantaina rn saatiin kennel Black Tower kasvattajaryhmä kasaan ja KP1 Rop oltiin :) Ihan huikeeta menestystä meille :)

Mutta nyt on jatkettava töitä :D palaillaan

 


 - Erja


Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2019 Kennel Black Tower - suntuubi.com